Download som iCal-fil
Fyraftensmøde: Kan Blockchain redde verden?
Mandag 16 April 2018, 16:30 - 18:30

Den danske regering, repræsenteret gennem Udenrigsministeriet, taler for, at Blockchain-teknologi skal bane vejen for en disruption af udviklingssamarbejdet. Men hvad betyder det helt konkret for udviklingsarbejdet og civilsamfundssektoren? Og hvad er mulighederne – og udfordringerne – for sektoren med denne nye teknologi?

 

Disse spørgsmål vil Globalt Fokus sætte fokus på når vi inviterer til Fyraftensarrangement om Blockchain mandag d. 16. april fra kl. 16.30-18.30 i ’Salen’ hos Globalt Fokus, Rysensteensgade 3, 1564 København V.

 

Til arrangementet har vi inviteret eksperter på området, samt folk fra sektoren med erfaringer inden for Blockchain-feltet, til at give os et indblik i den nye udvikling:

  • Intro: Blockchain i nutid og fremtid: Marianne Haahr om hvor vi er i dag mht. brugen af blockchain og hvordan en blockchainbaseret fremtid kan se ud.
  • Using blockchain in the Development sector: Paul Currion and Ben Joakim (Disperse)
  • Natur og Teknologi: Tobias Trier Fuglsang (WWF) om anvendelse af blockchain i arbejde med natur, miljø og klima.
  • Disruption af menneskerettighederne? Hvordan vi får en klog techvelopment med Blockchain ved Eva Grambye (Institut for Menneskerettigheder)
  • Åben debat

 

NB: Der kan komme tilføjelser eller ændringer på dagen.

 

Arrangementet er åbent for alle, men kræver tilmelding til Nickolas Pagonakis på e-mail np@globaltfokus.dk Send gerne invitationen videre til kollegaer, familie, venner og andre interesserede. Vi skal gøre opmærksom på, at arrangementet vil blive afholdt på engelsk.

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til politisk studentermedarbejder Nickolas Pagonakis på telefon 60150416 eller e-mail til np@globaltfokus.dk

 

Adresse: Globalt Fokus, Rysensteensgade 3, 1564 København V. Lokale: ’Salen’.