Download som iCal-fil
Fyraftensmøde: Grafisk facilitering
Mandag 26 Februar 2018, 14:00 - 16:00

Kom og se, hvad kolleger fra tre CSO'er sammen har skabt af grafiske redskaber til at facilitere gruppeprocesser i Danmark og i Syd.

 

I løbet af 2017 er Crossing Borders, Folkekirkens Nødhjælp og Ungdommens Røde Kors blevet trænet i kunsten grafisk facilitering af Bigger Picture, der var en af pionærerne inden for grafisk facilitering i Danmark. Ud over at blive præsenteret for deltagernes spændende og inspirerende produkter, vil I til fyraftensmødet også få et crash-course i grafisk facilitering af Ole Qvist-Sørensen, manden bag Bigger Picture, samt få indblik i det site, hvor alle produkterne ligger tilgængelig for alle der kunne have lyst til at prøve kræfter med grafisk facilitering som nyt co-creation redskab for bl.a. arbejdet med sydpartnere. 

 

 

Læringsprocessen har været støttet af Globat Fokus ”Pulje til støtte af kapacitetsudviklingsinitiativer” via to læringsinitiativer ”Show it” og ”Show it -more”. I disse initiativer har de tre organisationer arbejdet med at udvikle færdigheder og skabeloner inden for grafisk facilitering -både for fastansatte og frivillige. 

 

Sted: Globalt Fokus, Rysensteensgade 3, 1564 KBH V., Salen i stuen.

 

Tilmelding: Udfyld formatet nedenfor senest 23. februar 2018.

 

Kontaktperson: Titte Obelitz Søe/URK, ts@urk.dk, 2830 5128.

 

Guidet af Bigger Picture vil deltagerne selv få muligheden for at prøver kræfter med visualisering og grafiske elementer, som vil give en basis for at kunne drage nytte af de allerede udviklede ikoner og templates. Derefter vil organisationerne fremvise templates og dele ud af deres erfaringer med at skabe og udvikle et fælles og inkluderende sprog i arbejdet med partnere i Syd.

 

Program for fyraftensmødet:

  • Velkomst ved Ungdommens Røde Kors og Folkekirkens Nødhjælp
  • Show-it yourself – introduktion til grafisk facilitering ved Bigger Picture
  • Refleksioner og erfaringsudveksling i brugen af Grafisk Facilitering præsenteret ved cases
  • Introdution til Learning Labs grafisk faciliterings-site
  • Open space – se de udviklede templates, ikoner og tal med de nye grafiske facilitatorer.

 

Registeringer er nu lukket