Download som iCal-fil
Dialogmøde ved Netværk for Solidarisk Handel: Visioner for en bæredygtig og retfærdig handelspolitik
Onsdag 21 Februar 2018, 17:00 - 19:00

Netværk for Solidarisk Handel inviterer til oplæg og dialog om den aktuelle handelspolitiske dagsorden onsdag d. 21. februar kl. 17-19. Netværket er støttet af Globalt Fokus' Pulje til støtte af kapacitetsudviklingsinitiativer.


En hastigt voksende global handelssektor sætter et enormt pres på miljøet og skaber ulighed og økonomisk usikkerhed. Handelsaftalen CETA er nu sat i kraft, mens TTIP er på standby. Frihandelsaftaler skubber magten fra demokratisk valgte regeringer til store multinationale virksomheder. De underminerer rettigheder til demokrati, sundhed og velfærd og fremmer miljøskadende industri og landbrug. Et brud med det eksisterende globale handelsparadigme er nødvendigt for at vi kan bevæge os hen imod en fair, demokratisk og bæredygtig økonomisk agenda. Det er tid til at diskutere løsninger; Vi skal diskutere, hvilken handel og globalisering, vi gerne vil have.

 

Læs mere her. Tilmelding sker til Marie Hagensen på marie@afrika.dk senest mandag den 19. februar. Mødet foregår hos Afrika Kontakt på Wesselgade 2, 2200 København N.