Download som iCal-fil
Civilsamfundets fremtid
Tirsdag 19 September 2017, 14:00 - 15:30

Som en del af programmet "Civilsamfundets Fremtid" inviterer Globalt Fokus til kick-off møde

 

Hvor bevæger civilsamfundet sig hen? Til dette introduktionsmøde sætter vi spot på udfordringer og muligheder: Hvordan bliver vi som danske civilsamfundsaktører mere afklarede om egen rolle og kan se og agere på muligheder, der skabes midt i den brydningstid, som civilsamfundet står i?

 

Globalt Fokus vil i de næste 18 måneder sætte fokus på civilsamfundets fremtid. Gennem en lang række spændende møder med eksperter fra ind- og udland vil vi diskutere forandringer, forventninger og muligheder, i en sektor der rammes af massive udfordringer de kommende år.

 

Et nyligt survey fra USA fremhæver, at 75% af de adspurgte ledere forventer, at forandringer vil stige dramatisk i de kommende år, og 71% mener at de slet ikke er klar til at imødegå og navigere i disse forandringer. Naturen i disse forandringsprocesser er kendetegnet ved, at de er komplekse men dog relaterede.

 

Dramatiske forandringer kategoriserer vi i tre lag:

 

  1. metaforandringer som klimakrise, social kapitalisme, nye geopolitiske strukturer, nye teknologiske platforme;
  2. sektorforandringer indenfor funding, nye aktører, nye donorer med nye krav, svækket tillid etc., og
  3. organisationsforandringer indenfor ledelse, struktur, organisation og kompetencer. I Danmark er det vores håb at de enkelte organisationer vil se på disse forandringer med åbne øjne og gøre sig klar til at navigere i dem på et kompetent og oplyst bagtæppe, således at det danske civilsamfund fremtidigt kan være endnu mere relevant og dynamisk.

 

Globalt Fokus holder informationsmøde 19. september, hvor vi vil gennemgå programmet for det kommende halvandet år, pege på og diskutere nogle af de vigtigste temaer og fortælle hvordan vi vil gribe det an sådan, at vi sammen kan lade os udfordre, brydes med og finde nye veje. Til dette informationsmøde vil man møde:

 

 

 _____________________________________________________________________________________________________

For hvem?

Arrangementet er et åbent introduktionsmøde for alle, der er interesserede i Globalt Fokus program "Civilsamfundets Fremtid", tænkningen bag og efterårets temaer. Det er henvendt til ledere og medarbejdere, der vil være forandringsagenter i egne civilsamfundsorganisationer - specifikt ledere, mellemledere, teamledere, medarbejdere, rådgivere mv. 

 

 

Hvor og hvornår

Arrangementet afholdes:

 

  • 19. september 2017 kl. 14-15.30 på Globalt Fokus - lokalet "Salen". Rysensteensgade 3, 1564 København 

 

 

PRIS: Deltagelse er gratis.

 

TILMELDING: Deadline 15. september. Tilmelding via formularen nedenfor. Vi vil efter deadline sende bekræftelsesmail til alle deltagere.

 

Yderligere information

Har du spørgsmål vedrørende programmet? Kontakt Andreas Dybkjær-Andersson på ada@globaltfokus.dk / tlf. 60797851 eller Peter Christiansen pc@globaltfokus.dk.

 

Læs mere om Civilsamfundets Fremtid her

Registeringer er nu lukket