Download som iCal-fil
Nigel Simister, M&E ekspert fra INTRAC: "Data på tværs i NGOer – hvordan gør vi?" + kick-off af monitoreringsnetværk
Fredag 25 November 2016, 09:00 - 15:30

Velkommen til et spændende arrangement med Nigel Simister, M&E ekspert fra INTRAC - fredag d. 25. november kl. 09.00-15.30 hos Danske HandicaporganisationerDagen byder samtidigt på en kick-off af et nyt monitoreringsnetværk for medlemmer af Globalt Fokus  Fra kl. 15.30 og nogle timer frem er der desuden fredagsbar, hvor alle fra civilsamfundsmiljøet er velkomne.

 

Til dette første møde har vi inviteret Nigel Simister, M&E ekspert fra INTRAC, til at sætte fokus på og introducere metoder til hvordan man i NGOer kan arbejde med aggregering af data og resultater på tværs af partnere, indsatser og landekontekster - om det er i organisationen selv eller i alliancer og internationale netværk. Mødet vil byde på en kombination af oplæg, deling af cases, diskussioner i mindre grupper og i plenum – alt sammen krydret med værktøjer fra SOL-værktøjskassen. Gennem Nigels ekspertise samt efterfølgende diskussioner og sparring vil mødet forhåbentligt give os et fagligt boost af ny viden, forståelse og inspiration.

 

Monitorerings-netværket vil mødes på skift hos Globalt Fokus' medlemsorganisationer med fokus på forskellige temaer og udveksle erfaringer et par gange om året. Idéen udspringer af kursusrækken Strengthening Organisational Learning (SOL) – men deltagelse i det tidligere afholdte SOL-kursus er ikke nødvendig for at blive en del af netværket.

 

Efter netværksmødet byder vi på drinks og noget godt til ganen i månedens fredagsbar fra kl. 15.30 og nogle timer frem.

 

Individuelle sessioner: I dagene forud for mødet er der desuden mulighed for individuelle sessioner med Nigel Simister tirsdag d. 22., onsdag d. 23 og torsdag d. 24. november med fokus på M&E-udfordringer ude i jeres organisationer.

 

Tilmelding til en individuel session sker via dette skema og ved samtidig betaling (se nedenfor). Tilmeldingen er først gældende når der er betalt.

 

Tiderne vil blive fyldt op efter ’først til mølle’ princippet. Der er mulighed for at vælge en session (ca. to timer) enten med eller uden forberedelse (ca. to timer), til hhv. 1600 og 2800 kr. Priserne dækker kun faktiske omkostninger/timebetaling.

 

Betaling sker via disse links:

 

OBS: Deadline for booking af individuelle sessioner er d. 27. oktober kl. 10.00. 

 

For spørgsmål til tilmelding, kontakt gerne Andreas Dybkjær Andersson på ada@globaltfokus.dk.

 

GENERELT OM ARRANGEMENTET FREDAG DEN 25. NOVEMBER

Hvornår: Fredag den 25. november, 2016 fra kl. 09.00 – 15.30, efterfulgt af fredagsbar.

Sprog: Arrangementet foregår på engelsk. 

 

Hvor: Handicaporganisationernes Hus (HH), Blekinge Boulevard 2, Høje Tåstrup (det tager 15 min. med regionaltog fra Hovedbanen eller 25 min fra Østerport st. og derefter 5 min. gang fra stationen og ned til det store hvide flotte kontorhus Følg ledelinierne til blinde i fortovet fra stationsbygningen, (den side hvor der holder taxier) og ned til Handicaporganisationernes Hus.

 

Tilmeldingsfrist: Tilmeldsfristen er senest den 10. november

 

Arrangører:

  • Gitte Liebst Robinson, Rådgiver & Koordinator – Monitorering, Evaluering og Læring, Danske Handikaporganisationer.
  • Cristina Hanson, int. M&E koordinator, Sex og Samfund.
  • Helene Bach, PME Coordinator, Mellemfolkeligt Samvirke.
  • Susan Gravgaard Andersen, Programkonsulent – Ansvarlig for monitorering og evaluering, Ulandssekretariatet.
  • Andreas Dybkjær-Andersson, Civilsamfundsmedarbejder, Globalt Fokus.

 

Registeringer er nu lukket