Download som iCal-fil
UDSKUDT: Metodeworkshop – The Art of Crafting Powerful Questions
Onsdag 21 September 2016, 11:30 - 16:00

BEMÆRK: DETTE ARRANGEMENT ER BLEVET UDSKUDT  TIL FORÅRET 2017.

 

Til denne halvdags-workshop for CSO-er er der mulighed for at stifte bekendtskab med og øve sig i metoden at formulere ’Powerful Questions’.

 

Vi har inviteret Toke Møller, som er ’grand old man’ i at bruge metoden med formulering af ’kraftfulde spørgsmål’ som vej til at skabe sociale og systemiske forandringer. Han har arbejdet med denne metode over hele verden – fra EU Kommissionen til læringslandsbyer i Afrika, til lærere og elever på Københavnske folkeskoler. Centralt for metoden er at den åbner, inspirerer og tilfører nye vinkler til et område, og at den kan være særdeles effektiv i at samle og skabe retning for en gruppe.

 

På denne halvdagsworkshop prøver vi som CSO-er kræfter med metoden under emnet ’Fremtidens partnerskaber’, som er relevant og virkelighedsnært for os som organisationer. 

 

Tilmeld dig allerede nu, og invitér meget gerne en kollega med. Mere info følger til august. Arrangementet foregår i regi af Globalt Fokus ‘SOL Learning Community’, men er åbent for alle Globalt Fokus medlemmer. Deltagere bliver optaget efter 'først'til-mølle' principper med maks. 2 deltagere pr. organisation.

 

Toke Paludan Møller er grundlægger og direktør i Interchange, hvor han siden midten af 1990'erne har været procesdesigner, procesleder og strategisk rådgiver, samt en pioner i feltet for bæredygtig entreprenørskab, social innovation, participatorisk lederskab, deltagerinvolverende processer, samt 'hosting and harvesting' af strategiske samtaler.