Download som iCal-fil
CISU: Informationsmøde om Naboskabspuljen
Torsdag 25 August 2016, 16:30 - 18:30

Målgruppe

Informationsmødet er for dig, der er frivillig eller ansat i en forening, der overvejer at søge om midler fra Naboskabspuljen til ansøgningsfristen 1. november 2016. Naboskabspuljen dækker aktiviter i: Albania, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Georgia, Kosovo, Macedonia (FYROM), Moldova, Montenegro, Serbia, Turkey, and Ukraine.

 

Mødet er åbent for såvel CISUs medlemsorganisationer som for andre organisationer, der er interesserede i at vide mere om puljen.

 

Formål

Du vil efter mødet have kendskab til konteksten for puljen og have hørt fra og delt erfaringer med civilsamfundsorganisationer, der arbejder i regionen. Du vil endvidere kende retningslinjer og ansøgningsproceduren for puljen - og have hørt om erfaringerne fra den første ansøgningsrunde.

 

Indhold

  • CISU holder oplæg om konteksten i EU's nabolande mod øst og sydøst og om ministeriets Naboskabsstrategi.
  • En organisation med erfaring fra regionen fortæller om ’det operationelle’ aspekt ved at arbejde som civilsamfundsorganisation i et af landene i regionen.
  • En organisation vil fortælle om erfaringer med at søge puljen: Hvad skal man sætte fokus på i en 'Naboskabspuljeansøgning'?.
  • CISU introducerer retningslinjer, ansøgningsproces og ressourcer (rådgivning, temadage).

Det formelle møde slutter kl. 18.00. Men efter mødet vil der være en sandwich og mulighed for at netværke blandt de fremmødte.

 

Kursusansvarlige

Rådgivere Søren Asboe Jørgensen og Johannes Nordentoft

 

Baggrundsmateriale

Du kan finde information om Naboskabspuljen, herunder retningslinjer og ansøgningsskemaer, på denne side: www.cisu.dk/naboskabspulje 

 

Tilmeld dig her.