Download som iCal-fil
Informationsmøde om Puljen til støtte af kapacitetsudviklingsinitiativer
Tirsdag 23 August 2016, 14:00 - 16:00

Vil du arbejde med at styrke din organisation og gøre den fremtidsparat? Er der inspirerende temaer og scenarier, eksempelvis fra vores CSO Futures, Innovation & Partnership-program, som du og din organisation kan se en fordel i at arbejde sammen med andre organisationer om? 

 

Ideer til temaer:

  • ”Change itself has changed” – hvad betyder det for vores forandringsteorier/ToCs, og hvordan kan vi videreudvikle dem?
  • Hvordan gør vi vores organisationer klar til arbejdet med de nye Sustainable Development Goals – f.eks. mål 17 om partnerskaber?
  • Nye ”funding modaliteter” – f.eks. tenders og danske CSOer som grant managers - hvad betyder det for vores partnerrelationer og arbejdet med forsat at styrke civilsamfundet i det globale syd?

 

Globalt Fokus tilbyder mulighed for at søge støtte fra Puljen til støtte af kapacitetsudviklingsinititativer, samt rådgivning i processen. 

 

Vil du vide mere om Puljens støttemuligheder? Kom til informationsmøde tirsdag d. 23 august kl 14-16 på Globalt Fokus, Rysensteensgade 3, 3.sal. Sæt kryds i kalenderen, og kontakt gerne puljerådgiver Marianne Bo Paludan på mbp@globaltfokus.dk med spørgsmål og tilmelding.