Download som iCal-fil
DRC workshop: Crisis Management Team Training
Fra Tirsdag 17 November 2015
Til Onsdag 18 November 2015

 

Hvordan kommer din organisation tilbage på sporet efter en kritisk hændelse?

 

Det kan være en hændelse hvor en eller flere medarbejderes helbred eller sikkerhed er blev bragt i fare, de er blevet truet, overfladet, har været i en ulykke, eller i værste tilfælde dræbt eller bortført. En kritisk hændelse kan også omfatte organisationens ejendom og / eller aktiver der er blevet beskadiget, stjålet eller bragt i fare på nogen måde.

 

Ved at have en vel forberedet plan og respons mekanisme som er gennemtestet, er det muligt for organisationen bedre, at sørge for medarbejdernes sikkerhed og trivsel samt program kontinuitet under en krisesituation. Ligeledes kan der forhindres yderligere tab af aktiver og sikre organisationens image og omdømme. Dansk Flygtningehjælp har skabt en CMT træning, der bygger på Best practice fra arbejde i nogle af de mest vanskelige og farlige lande i verden.

 

Danish Interagency Safety Network (DISN) afholder internt kursus for medllemer. Kurset faciliteres af Dansk Flygtningehjælp. Er du interesseret i at deltage på vegne af din organisation, kan du kontakte projektets lead organisation Dansk Flygtningehjælp på safetytraning@drc.dk

 

Formål: At gennemgå en række scenarier for at træne responsmekanismen i organisationen, for at sikre en bedre, hurtigere håndtering af en krisesituation.

 

Målgruppe: Én person fra hver medlemsorganisation der forventes at deltage i et kriseteam.

 

Sted Støberiet Nørrebro, Blågårds Plads 5, 2+3 sal samt Kapelvej 44.