Download som iCal-fil
CISU: Bestyrelsesarbejde - Sådan går du frem, når du skal udvikle din bestyrelse
Mandag 16 November 2015, 13:30 - 19:30

 

Målgruppe

Ansatte og aktive i medlemsorganisationer, der enten sidder i bestyrelsen eller har erfaring og forståelse for foreningens bestyrelsesarbejde.

 

Formål

Efter kurset vil deltagerne være bedre i stand til at analysere deres egen organisations bestyrelse, samtidig med at de vil sammenligne deres arbejde med de generelle udviklinger inden for det frivillige arbejde i bestyrelser i Danmark. De vil også kunne arbejde hen imod at have den type af bestyrelse, der passer bedst til deres organisation.

 

Indhold

Kurset vil være bygget op om deltagerorienteret undervisning, hvor deltagernes erfaringer kommer i spil. Forvent at få ny inspiration og mulighed for at arbejde med jeres egen organisationskontekst. Dette vil ske gennem oplæg, cases samt arbejde både individuelt og i grupper.

 

På kurset vil vi

  • blive introduceret til tre forskellige bestyrelsesmodeller, og få mulighed for at reflektere over, hvilken form der passer bedst til jeres organisation
  • få nye ideer til, hvordan forskellige mennesker vil involvere sig, så du kan skabe en stærk bestyrelse
  • blive introduceret til trin-for-trin guiden til at kortlægge bestyrelsens kultur og måde at kommunikere på
  • få anvisninger og planer for, hvordan en bestyrelse skaber plads og mening for nye frivillige, der vil og kan
  • arbejde med at bygge karrierestier i din organisation, så du strategisk modner nye bestyrelsesmedlemmer.

 

Baggrundsmateriale

CISU har hyret Troels Broberg Carlander fra konsulentfirmaet Ingerfair til at afholde dette kursus. Troels Broberg Carlander er konsulent i Ingerfair, hvor han tilrettelægger og udfører kursusforløb på et højt niveau, som ikke går på kompromis med et erfarent kendskab til de praktiske redskaber i alle facetter af arbejdet med frivillige. Derudover arbejder Troels med samarbejdsprojekter mellem Roskilde og Køge Sygehuse og de tilknyttede patientforeninger, og har tidligere bl.a. arbejdet for DUF. Han har erfaring som frivillig i CISU-foreninger og har arbejdet professionelt inden for civilsamfundsudvikling. Se mere om Ingerfair på www.ingerfair.dk

 

Pris: 200 kr.

 

Tilmeld dig her.

 

Sted København - Vartov, Opgang H, Farvergade 27, 1463 København K.