Download som iCal-fil
Women Deliver inspirationsmøde
Tirsdag 01 September 2015, 14:00 - 16:00

Vil du være en del af den danske mobiliseringsindsats op til og under Women Deliver konferencen – verdens største konference om piger og kvinders sundhed, rettigheder og trivsel?

 

Der ligger et kæmpe uforløst potentiale i at sikre lige rettigheder og lige muligheder for piger og kvinder, så de på lige fod med mænd kan blive en del af arbejdsstyrken, så de kan få lige adgang til sundhedsydelser, og så de kan bidrage til samfundet. Vi vil gerne kæmpe for at sikre dette til gavn for både verdens kvinder og piger og til gavn for hele verdenssamfundet.

 

Vi har derfor skabt en dansk platform omkring Women Deliver til at sikre piger og kvinders sundhed, rettigheder og trivsel, og fordi vi ikke vil være med til, at kvinder i den tredje verden og fra fattige lande ikke har samme muligheder, som vi har kæmpet for i Danmark. Vi tror på, at hvis man investerer i kvinder, så får man pengene tilbage – både til sin virksomhed, til sin organisation og til hele verdenssamfundet. Investering i kvinder er nøglen til varig forandring og udvikling og dermed til fremtidens succes.

 

Vi byder velkommen tilbage fra sommerferien med denne invitation til et inspirationsmøde den 1. september – hvor der bl.a. præsenteres arrangementer og seneste nyt fra aktører i netværket, og hvor du får rig mulighed for at netværke med centrale stakeholdere og udvikle dit eget arrangement eller indsats, når vi rådgiver om idéer og gennemgår en lang række værktøjer.

 

Mødeprogram:

1. Velkommen

2. Oplæg og seneste nyt ved:

  • Martin Bille Herman / Direktør for udviklingspolitik, Udenrigsministeriet
  • Mette Hoffmann Meyer / Dokumentarfilmredaktør i DR
  • Sex & Samfund
  • KVINFO
  • Hansen Agenda

3. Inspirationsworkshops

4. Opsamling og på gensyn

 

Læs mere om Women Deliver her.

 

Tilmeld dig arrangementet her.

 

Vi glæder os rigtig meget til at se dig 1. september kl. 14!

 

 

Sted Eigtveds Pakhus, Strandgade 25G, 1448 København K