Download som iCal-fil
Women Deliver 2016: Kick-off hos Sex & Samfund
Tirsdag 16 Juni 2015, 15:00 - 17:00
Kontakt Joachim Maxen, Kampagne- og Fundraisingchef i Sex & Samfund, jm@sexogsamfund.dk

 

 

Gør Women Deliver til en fælles succes
- få inspiration til involvering og mød centrale stakeholdere

 

Det danske værtskab af den internationale Women Deliver konference er en kæmpe mulighed for Danmark. Det er ikke kun en international succes, der ringer genklang verden over. Det er også en oplagt mulighed for at give den brede danske befolkning en viden om og stolthed over Danmarks store indsats for verdens udsatte. Den mulighed skal vi formå at udnytte.

 

DU SKAL KOMME FORDI:

  • Vi med din hjælp og dine gode idéer kan gøre afholdelsen af den internationale Women Deliver konference til en kæmpe succes.
  • Det er en unik mulighed for at engagere og involvere dig og dit bagland op til afholdelsen af Women Deliver konferencen.

 

NÅR DU GÅR HJEM HAR DU:

  • Mødt 80 centrale Women Deliver stakeholdere, herunder konsortiet, der står bag netværksindsatsen.
  • En masse inspiration og viden til at komme videre med dit bidrag til det danske værtsskab af Women Deliver konferencen.
  • Fået præsenteret den nyeste viden og et udvalg af de tiltag, som allerede er planlagt op til konferencen.
  • Haft muligheden for at netværke på tværs af brancher og sektorer.

 

VORES FORVENTNINGER ER:

  • At vi kan parre de allerede gode initiativer og idéer mellem forskellige organisationer og skabe synergi på tværs af netværk.
  • At du kan se værdien i at indgå i et gensidigt netværkssamarbejde omkring at sætte både Women Deliver temaerne og dansk u-landsbistand på dagsordenen.
  • At vi med hjælp fra dig dine gode idéer kan gøre det danske værtskab af Women Deliver konferencen til en kæmpe succes.

 

Bemærk at der er et begrænset antal tilmeldinger til dette arrangement. Tilmeldinger foregår efter først-til-mølle princippet. Af hensyn til diversiteten blandt deltagerne, anbefaler vi, at I kommer max to personer fra samme organisation eller virksomhed. 

 

I tilfælde af at arrangementet er fuldt booket, så send en mail til wd@hansenagenda.dk med navn, organisation, telefon og mail, så skriver vi jer på en venteliste og kontakter jer, hvis der kommer afbud. Vi vil samtidig også sørge for at sende jer en invitation til næste netværksarrangement, der kommer til at ligge i slut august. 

 

 

 

Sted Sex & Samfund, Lergravsvej 59, 2. sal., 2300 København S
Registeringer er nu lukket