Arbejdsgruppen har fokus på at ruste medlemsorganisationerne til bedst muligt at integrere klima i projekter og programmer både inden for den humanitære og den langsigtede bistand. Dels indsamler arbejdsgruppen cases i et katalog, som kan bruges som inspiration, når projekter og programmer skal udvikles, og dels udarbejder arbejdsgruppen konkrete redskaber, der viser, hvordan der kan arbejdes med og/eller indtænkes klima og miljø (både tilpasning og reduktion af udslip) i medlemsorganisationernes programmer og projekter.

 

Arbejdsgruppen involverer løbende relevante partnere, særligt lokale, til test og videreudvikling af de konkrete redskaber. Derudover er arbejdsgruppen løbende i dialog med udenrigsministeriet både i forhold til evt. krav om klima mainstreaming i de strategiske partnerskaber og i forhold til udviklingen af ministeriets tilgang til klima mainstreaming overordnet set.

  

Kontakt Sigrid Bjerre Andersen hvis din organisation ønsker at tilmelde sig arbejdsgruppen eller høre mere om den, på sba@globaltfokus.dk.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s