Bliv vores praktikant og vær med til at skabe Verdensmålenes Telt på Folkemødet 2018!

Vil du være med til at skabe en innovativ og tværsektoriel ramme for vor tids vigtigste samtale? Vil du være med til at skabe engagerende dialog og give handlekraft til danskerne på Folkemødet 2018? Så skal du søge praktikplads hos Globalt Fokus! 

Globalt Fokus søger en ny praktikant til skabelsen af Verdensmålenes Telt på Folkemødet 2018. Ud over at have en brændende interesse for FNs Verdensmål for bæredygtig udvikling skal du have erfaring med og eller faglige kompetencer indenfor gerne flere af følgende områder:

 

  • Samarbejde og koordinering med mange forskellige aktører
  • Event-koordinering og læring – planlægning og afholdelse af innovative arrangementer og events med nationale og internationale aktører
  • Arbejde i eller med civilsamfundsorganisationer -gerne inden for udviklingsområdet
  • Kommunikation, herunder skabe fængende nyheder til større og mindre medier.

 

Du skal gerne kunne:

  • Arbejde selvstændigt, men også være godt til at indgå i forskellige teams
  • Være udadvendt og have let ved at indgå i dialog med nye mennesker
  • Have mange bolde i luften på én gang og være skarp til at prioritere

 

Hos Globalt Fokus vil du blive en del af et visionært, professionelt og uformelt team, hvor vi sætter tillid og ansvar højt. Du vil også indgå i sekretariatets daglige og administrative opgaver, som byder på assistance til medlemsmøder, kurser og workshops samt at skrive til Globalt Fokus’ nyhedsbrev, hjemmesider og blogs. 

 

Du skal være i gang med en relevant videregående uddannelse og have interesse for og kendskab til udviklingspolitiske spørgsmål. Herudover lægger vi vægt på, at praktikanter er skriftligt velformulerede, selvstændige, engagerede og (om)hyggelige.

 

Til gengæld tilbyder vi mulighed for at få lov til at omsætte teori til praksis, få et grundigt indblik i Danmarks arbejde med verdensmålene både nationalt og internationalt samt et bredt kendskab til det danske CSO-miljø.

 

Praktikperioden løber fra d. 1. februar 2018 til 29. juni 2018, og praktikantstillingen ligger på mellem 30-37 timer om ugen.

 

Yderligere oplysninger om praktikantstillingerne kan fås hos Emma Byrne på eb@globaltfokus.dk eller Rina L. Trautner rlt@globaltfokus.dk . Sekretariatet kan kontaktes på tlf. 61 70 49 72.

 

Frist for ansøgning er inden midnat onsdag d. 29. november 2017.

 

Samtaler forventes afholdt i sidste halvdel af november. Ansøgning og cv sendes til info@globaltfokus.dk  med cc til rlt@globaltfokus.dk og mærkes ’Praktikantstilling FM18’ i emnefeltet.

 

I din ansøgning ser vi gerne, at du uddyber, hvad du kan bidrage med i forhold til de opstillede arbejdsområder og faglige kompetencer til skabelsen af Verdensmålenes Telt på Folkemødet 2018.

 

Om Globalt Fokus:

Vi er et netværk af ca. 80 danske civilsamfundsorganisationer, som engagerer sig i internationale miljø-, udviklings- og nødhjælpsaktiviteter. Globalt Fokus er samtidig en del af det europæiske CONCORD-netværk, som har nationale platforme i hele Europa og repræsenterer mere end 1800 udviklingsorganisationer. Globalt Fokus er på den måde en central aktør i dansk, europæisk og international udviklingspolitik og arbejder for en mere retfærdig og bæredygtig verden, båret af et stærkt og mangfoldigt civilsamfund.