Bevillingsudvalget for Globalt Fokus’ Pulje til støtte af kapacitetsudviklingsinitiativer har netop truffet beslutning om at støtte kapacitetsudviklingsinitiativet ”Religion&Udvikling” med 400.000 kr.

 

Religion&Udvikling har med udgangspunkt i de 17 verdensmål fokus på at styrke danske civilsamfundsorganisationers kapacitet til at analysere, dokumentere og integrere religion og religiøse aktører i udviklingsarbejdet og sætte temaet på dagsordenen både hjemme og ude. Dette gøres ud fra tre mål, som netværket bag initiativet har opstillet:

  1. Netværket vil bidrage til øget forståelse af, hvilken betydning religion og religiøse aktører har for opnåelsen af de 17 Verdensmål.
  2. Netværket vil styrke sin kapacitet til at identificere og anvende metodiske tilgange og værktøjer til arbejdet med religion og religiøse aktører.
  3. Netværket vil indgå i strategiske danske og internationale partnerskaber, der sikrer, at religion er på dagsordenen, når danske udviklingsaktører implementerer de 17 Verdensmål.

 

Næste ansøgningsrunde for puljen er d. 10. oktober 2016, og vi opfordrer alle jer, der overvejer at søge puljen, til at indlede processen i god tid og kontakte Marianne Bo Paludan (vikar for Rina Lauritzen Trautner) med henblik på både individuel og fælles vejledning – Marianne kan kontaktes på mail mbp@globaltfokus.dk eller telefon 21714898.

 

Du kan få inspiration til emner eller læringsmetoder til din egen gruppes puljeinitiativ ved at læse de tidligere godkendte ansøgninger her.

 

Hvis du er interesseret i at se hvilke initiativer, der er under opsejling, så gå ind på vores Puljebørs her, hvor du også kan få din ide til et puljeinitiativ lagt op for at andre interesserede kan melde sig på.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s