I dag samles over 100 forskellige organisationer og virksomheder til et inspirationsmøde forud for Women Deliver – verdens største konference for pigers og kvinders rettigheder og sundhed, der afholdes i København d. 16.-19. maj år 2016. Her vil også kronprinsesse Mary være til stede, da hun er blevet udnævnt til protektor for Women Deliver-konferencen.

 

Inspirationsmødet indledes med, at kronprinsessen hejser flaget med ligestilling – det femte verdensmål – som symbol på, at kvinders rettigheder og ligestilling er kommet på den internationale dagsorden og er blevet en del af FN’s verdensmål. Kronprinsesse Mary hejser dermed det første flag af de i alt 17, som skal vaje andre steder i verden for at sætte fokus på målene frem til FN’s Generalforsamling mødes senere i september.

 

Ved inspirationsmødet tirsdag skal de deltagende organisationer og virksomheder udvikle idéer og planlægge arrangementer, der kan engagere danskerne forud for det store møde i København næste år.

 

Hvis du vil være med i den danske mobiliseringsindsats op til og under Women Deliver konferencen, kan du lige akkurat nå det. Læs mere om arrangementet her.

 

 

0
0
0
s2smodern
powered by social2s