Mandag d. 29. maj kl. 14-16 afholder Folketingets Tværpolitiske Netværk for FN’s verdensmål (2030-netværket) et offentligt dialogmøde på Christiansborg.

 

På dialogmødet får du muligheden for at komme og bidrage med dit syn på, hvad netværket fremadrettet skal tage op af emner og aktiviteter.

 

I marts 2017 blev Folketingets Tværpolitiske Netværk for FN’s verdensmål etableret på Christiansborg. Netværket er uformelt, og samtlige partier er repræsenteret med minimum ét folketingsmedlem. Formålet med netværket er at fremme FN’s verdensmål og skabe et forum for videndeling og debat om Danmarks arbejde med og implementering af FN’s verdensmål såvel nationalt som internationalt.

 

Netværket ønsker med dialogmødet at søge inspiration og input fra aktører i det danske samfund, som har konkret erfaring med at arbejde med FN’s verdensmål. Som deltager får du muligheden for at erfaringsudveksle omkring dit arbejde med FN’s verdensmål og komme med konkrete input til 2030-netværkets arbejde.

 

Som deltager opfordrer vi dig desuden til at medbringe eventuelt materiale, som du vil dele med de øvrige deltagere eller med netværket.

 

Læs mere om arrangementet, find programmet og se hvordan du tilmelder dig her.

 

Læs mere om 2030-netværket her.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s