Skip to main content

              

Download som iCal-fil
KULU inviterer til seminar: Migrantkvindestemmer - Hvad er god integration?
Lørdag 19 Januar 2019, 09:30 - 16:00

Kvindernes U-Landsudvalg inviterer i samarbejde med medlemsorganisation Babaylan til seminar om migrantkvinders integration i Danmark. Vi byder på en spændende dag fyldt med debatter, oplæg og workshop. Seminaret vil sætte fokus på migrantkvinders liv i Danmark, hvor både migrantkvinder vil få ordet samtidig med, at forskellige forskere og aktører, der arbejder på området, også vil komme til orde. Målet med projektet, MigrantKvindeStemmer, er at øge vores fælles stemme og synlighed i den offentlige debat om migrantkvinders vilkår i Danmark og Europa og sætte fokus på de ændringer, migration skaber i kvindernes hjemlande.

 

Adresse: Mellemfolkeligt Samvirke, Globalhagen House, Møderiet - Fælledvej 12, Bygning C, 2200 København N
Tilmelding: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. fredag d. 11. januar 2019) 


Det er gratis at deltage, men da der vil være forplejning til seminaret ønskes tilmelding på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest d. 11. januar 2019. Oplys venligst: navnorganisation (man er også velkommen til at deltage som privatperson) og by. Der er mulighed for hel- eller delvis rejserefusion for migrantkvindegrupper udenfor københavnsområdet. 

 

Alle er velkomne! Vi håber at se rigtig mange!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus