Skip to main content

              

Download som iCal-fil
IMS: Konfliktdækning og medievaner i Myanmar
Torsdag 25 Oktober 2018, 10:00 - 11:30

International Media Support inviterer til lancering og debat: "Konfliktdækning og medievaner i Myanmar"

                                                  

International Media Support (IMS) inviterer torsdag d. 25. oktober til lancering af to forskellige studier, der på hver sin måde giver indblik i Myanmars medielandskab anno 2018. Det ene studie afdækker burmesernes medievaner og deres opfattelse af, hvad de betragter som nyheder. Studiet afdækker blandt andet, hvilken rolle Facebook spiller i landet og peger samtidig på, at de stats-kontrollerede medier stadig har en afgørende rolle, når det kommer til at dække folks informationsbehov. Men medier med lokal tilstedeværelse har gode muligheder for at tiltrække sig befolkningens opmærksomhed og opbygge tillidsfulde relationer.

 

Det andet studie handler om mediernes dækning af konflikt. I det seneste år har særligt begivenhederne i Rakhine trukket internationale overskrifter, efterhånden som konflikten spidsede til, og tusindvis af rohingyaer flygtede over grænsen til Bangladesh. Men mens internationale medier dækkede konflikten på en måde, har de burmesiske medier fortalt en noget anden historie.

 

Arrangementet begynder med en kort præsentation af resultaterne af de to studier efterfulgt af en åben debat om udviklingssituationen i Myanmar og handle-muligheder set i lyset af det seneste års begivenheder, ikke mindst konflikten i Rakhine. Vi byder på kaffe og forfriskninger – og ser frem til en god dialog om situationen i Myanmar. Vel mødt!

 

Adresse: Nørregade 18, stuen. 

1165 København K

 

Tilmelding skal ske til Emilie Lehmann-Jacobsen senest onsdag d. 24. oktober på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Læs mere om IMS’ arbejde i Myanmar her: https://www.mediasupport.org/areas/asia/myanmar/

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus