Skip to main content

              

Download som iCal-fil
Dialogmøde ved Netværk for Solidarisk Handel: Visioner for en bæredygtig og retfærdig handelspolitik
Onsdag 21 Februar 2018, 17:00 - 19:00

Netværk for Solidarisk Handel inviterer til oplæg og dialog om den aktuelle handelspolitiske dagsorden onsdag d. 21. februar kl. 17-19. Netværket er støttet af Globalt Fokus' Pulje til støtte af kapacitetsudviklingsinitiativer.


En hastigt voksende global handelssektor sætter et enormt pres på miljøet og skaber ulighed og økonomisk usikkerhed. Handelsaftalen CETA er nu sat i kraft, mens TTIP er på standby. Frihandelsaftaler skubber magten fra demokratisk valgte regeringer til store multinationale virksomheder. De underminerer rettigheder til demokrati, sundhed og velfærd og fremmer miljøskadende industri og landbrug. Et brud med det eksisterende globale handelsparadigme er nødvendigt for at vi kan bevæge os hen imod en fair, demokratisk og bæredygtig økonomisk agenda. Det er tid til at diskutere løsninger; Vi skal diskutere, hvilken handel og globalisering, vi gerne vil have.

 

Læs mere her. Tilmelding sker til Marie Hagensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest mandag den 19. februar. Mødet foregår hos Afrika Kontakt på Wesselgade 2, 2200 København N.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Få nyheder om vores arbejde, aktiviteter og events direkte i indbakken.

Mød os

Rysensteensgade 3
København V, 1564
Danmark

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Globalt Fokus