Uddannelsesgruppen under Globalt Fokus er rundet af det tidligere Uddannelsesnetværk, finansieret af Danida, som lukkede pr. 1 januar 2015. 15 NGO’er og andre organisationer deltager på forskellig vis i uddannelsesgruppens arbejde med uddannelse og udvikling. Uddannelsesgruppens overordnede formål er at dele, formidle og lære af hinandens faglige erfaringer med uddannelse og udvikling, ligeledes som den danske koalition i Global Campaign of Education (GCE) bidrage til globalt strategi- og policyarbejde, og sammen forholde os til, monitorere og influere  den danske udviklingsbistand ift. uddannelse og SDG4 – inklusiv uddannelse i kriser. 

 

Gruppen mødes regelmæssigt cirka en gang om måneden hos Oxfam IBIS, som er værtsorganisation, og alle er velkomne. Hvert kvartal udgiver uddannelsesgruppen under Globalt Fokus ligeledes et nyhedsbrev, der beskriver interne aktiviteter i netværket samt generelle nyheder og  policy updates på uddannelsesområdet både på nationalt og internationalt plan. Nyhedsbrevene kan læses her

 

Uddannelsesgruppen samarbejder desuden med andre danske NGO-netværk, Danida, UNESCO, forskere, og konsulenter.

 

Sanne Müller (Oxfam IBIS) er koordinator for uddannelsesgruppen og står dermed for den daglige drift af netværket. Eventuelle henvendelser bør derfor ske via hende. Hun kan kontaktes pr mail: sm@oxfamibis.dk.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s