Globalt Fokus og persondata

 

Globalt Fokus behandler alle persondataoplysninger i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning. Således behandles de personoplysninger vi indsamler om dig i overensstemmelse med EU's databeskyttelsesforordning og Databeskyttelsesloven

 

Indsamling af personoplysninger

 

Når du færdes på Globalt Fokus’ hjemmeside, tilmelder dig vores nyhedsbrev, tilmelder dig et af vores arrangementer, tilmelder dig en eller flere af vores mailinglister, tilmelder dig en af vores arbejdsgrupper, søger vores pulje, eller din organisation bliver medlem af Globalt Fokus, indsamler vi en række af personoplysninger om dig, typisk navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer, mail, organisatorisk tilhørsforhold og lignende. Vi indsamler som ingen personfølsomme eller sensitive oplysninger om dig. De oplysninger vi indsamler deles ikke med andre. Vi bruger dine oplysninger til flere forskellige formål, blandt andet til at kunne administrere dit medlemskab, gennemføre arrangementer, behandle og forvalte godkendte bevillinger, udsende nyhedsbreve og mails, samt forbedre vores hjemmeside.

  

Cookies

 

På Globalt Fokus’ hjemmeside gør vi også brug af ”cookies”. Vi anvender cookies til at analysere brugen af hjemmeside og forbedre brugeroplevelsen. En cookie er en tekstfil, som bliver lagret på din computer. På den måde kan websitet genkende din computer. Vi opfordrer dig til at acceptere de cookies, vores hjemmeside anvender, da de hjælper os til at forbedre brugeroplevelsen for dig og andre. Cookies kan ikke bruges til at hente personlige oplysninger om dig eller hente information fra din computer. Hvis du ikke ønsker, at der bliver lagt cookies på din computer, eller hvis du ønsker at slette allerede eksisterende cookies, afhænger fremgangsmåden af, hvilken type browser du anvender. Find en vejledning til at fjerne cookies her: http://minecookies.org/.

 

I Globalt Fokus’ cookiepolitik kan du finde information om hvilke cookies vi bruger, hvordan du kan undgå brugen af cookies, samt hvordan du eventuelt kan slette cookies.

 

Globalt Fokus’ politikker og procedurer

 

I Globalt Fokus’ eksterne persondatapolitik kan du læse om hvilke oplysninger vi behandler om dig, formålet med behandlingen og det retlige grundlag for behandlingen. Her kan du også læse om hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger, samt hvilke rettigheder du har som registreret. I Globalt Fokus’ fortegnelse over behandlingsaktiviteter, kan du finde informationerne i overbliksform.

 

Kontakt os

 

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, kan du klage til det danske datatilsyn. Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K., telefon 3319 3200, e-mail: dt@datatilsynet.dk

 

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@globaltfokus.dk eller ringe til Kamilla Lindgren på tlf. 27213144, hvis du har spørgsmål til Globalt Fokus’ behandling af dine personoplysninger, hvordan vi indsamler og beskytter dine personoplysninger, eller hvis du ikke længere ønsker at være registreret i vores database.

  

0
0
0
s2smodern
powered by social2s