Den 18. November afholdt Concord Europe sit årlige Financing for Development (FfD) Task Force møde i Paris. Mødet samlede det Europæiske Civilsamfund frem mod de afgørende FfD forhandlinger i Addis Ababa i Juli, 2015. Mødet havde til formål at identificere nøgleområder som europæiske CSOer sammen vil skubbe til FfD forhandlingerne, samt at diskutere en fælles advocacy-strategi og identificere måder at arbejde sammen på op til Addis Ababa.

 

Den første del af Task Force mødet bestod af en spændende og livlig debat, med panelister som er ledende på FfD processen, fra både nord og syd. Dette fulgtes af en lang og intensiv workshop på seks udvalgte FfD temaer; offentlig finansiering, handel, skat, gæld, systematiske problemer og privat finansiering. Baggrundsdokumenterne til alle seks temaer, inklusiv deres udvikling siden Monterrey kan findes herunder.

 

 

Globalt Fokus var lead på privat finansiering og arbejder fortsat aktivt på FfD processen ind i det afgørende år af FfD og Post2015 forhandlingerne i 2015.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s